Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.

Plastic Co. van Shaoxingsshangyu Haojin, Ltd.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Kosmetische Roomkruiken voor verkoop
Van goede kwaliteit Kosmetische Roomkruiken voor verkoop
Hello George- Ik hoop allen goed met u is. Dank u voor het helpen bij de laatste orde en zo snel het worden van het aan ons. Het was een grote hulp.

—— Patrick

Ik kocht deze flessen voor het depotting van mijn eigen skincare en kosmetische punten zowel voor elk daggebruik als voor reis te gebruiken.

—— Katie

Deze kwamen op tijd en in grote voorwaarde aan. Zij zijn absoluut schitterend aan me. Zij zien zoals afgeschilderd in het beeld eruit.

—— Monique

Zeer aardige flessen. Ik gebruikte hen voor eigengemaakte lotions, schuimbad en douchegelen.

—— Jessica

Ik ben online Chatten Nu

Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : COSMOPACKS
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 5Million-8Million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

Korte Inleiding van Bedrijf:

 

Wordt Plastic Co. van Shaoxingshaojin, Ltd, gevestigd in Shangyu-Stad, Zhejiang-Provincie, gespecialiseerd in het ontwerpen van en de productie van allerlei plastic verpakkende containers voor high-end schoonheidsmiddelen, schoonheid en huidzorgproducten.

 

Haojin bezit prima standaardworkshop, goede fabriekslay-out en een groep toegewijd technisch personeel, en gevorderd productiemateriaal dat een reeks van uitvoerige kwaliteitsborging van het productiesysteem heeft gevormd, en kan volgens de eisen van de klanten van productenontwerp, ontwikkeling, vorm productie, injectie het vormen, plastic worden voltooid verpakkende flessen tegelijkertijd bekwaam om volledig automatische het schermdruk, het hete stempelen, ultrasoon lassen, vacuümdeklaag, UVdeklaag, steenoppervlaktebehandeling en andere speciale technologie te verstrekken.

 

 

Om goede kwaliteit te verzekeren, rustten wij goed met onafhankelijke QC afdeling via inspectieinstrument uit zoals auto-lekdetector voor voorvormen van het pompenz. het Goedgetrainde QA/QC personeel in onze fabriek. Onder efficiënt beheer, 70%-worden de producten uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Korea en Japan ect, de rest is aan lokale markt.

 

Haojin behandelt altijd de de nieuwe ideeën en eisen van cliënten, die hen in echte steekproeven en massaproduktie helpen over te brengen. Wij hebben onder het principe die van goed geloof en praktische houding gewerkt, van anderen leren en verbetering geleidelijk maken. Onze constante inspanningen zullen onze klantenwinst meer in hun markt helpen.

Contactgegevens
Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. LU

Tel.: 86-575-89179464

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)