Bericht versturen
aboutus

Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.

Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: COSMOPACKS
Aantal werknemers: 120~150
Jaarlijkse omzet: 5Million-8Million
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Korte Inleiding van Bedrijf:

 

Wordt Plastic Co. van Shaoxingshaojin, Ltd, gevestigd in Shangyu-Stad, Zhejiang-Provincie, gespecialiseerd in het ontwerpen van en de productie van allerlei plastic verpakkende containers voor high-end schoonheidsmiddelen, schoonheid en huidzorgproducten.

 

Haojin bezit prima standaardworkshop, goede fabriekslay-out en een groep toegewijd technisch personeel, en gevorderd productiemateriaal dat een reeks van uitvoerige kwaliteitsborging van het productiesysteem heeft gevormd, en kan volgens de eisen van de klanten van productenontwerp, ontwikkeling, vorm productie, injectie het vormen, plastic worden voltooid verpakkende flessen tegelijkertijd bekwaam om volledig automatische het schermdruk, het hete stempelen, ultrasoon lassen, vacuümdeklaag, UVdeklaag, steenoppervlaktebehandeling en andere speciale technologie te verstrekken.

 

 

Om goede kwaliteit te verzekeren, rustten wij goed met onafhankelijke QC afdeling via inspectieinstrument uit zoals auto-lekdetector voor voorvormen van het pompenz. het Goedgetrainde QA/QC personeel in onze fabriek. Onder efficiënt beheer, 70%-worden de producten uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Korea en Japan ect, de rest is aan lokale markt.

 

Haojin behandelt altijd de de nieuwe ideeën en eisen van cliënten, die hen in echte steekproeven en massaproduktie helpen over te brengen. Wij hebben onder het principe die van goed geloof en praktische houding gewerkt, van anderen leren en verbetering geleidelijk maken. Onze constante inspanningen zullen onze klantenwinst meer in hun markt helpen.

Dienst

Vragen en Antwoorden:

 

1. Kunt u steekproeven aanbieden?

    De vrije steekproeven zijn altijd beschikbaar voor cliënten over de hele wereld, betaalt u enkel de het verschepen kosten aan onze paypal rekening. De stamgasten zullen verschepende vrije steekproeven krijgen.

 

2. Kunt u OEM producten aanbieden?

   Wij bieden de afgietseldienst voor alle klanten aan. De klanten konden ons het ontwerpdossier verzenden of steekproef, kunnen wij de vormen dan maken. 

 

3. Hoe ongeveer uw drukdienst?

    Wij bieden normaal serigrafiedruk en het hete stempelen aan. De druksteekproeven zullen naar klanten worden verzonden om vóór massaproduktie te bevestigen.

 

4. Wat is uw minimumordehoeveelheid?

    Voor Acrylflessen, is MOQ 5000pcs per grootte.  Voor HUISDIERENflessen, begint het with10.000pcs per grootte. Voor Glasflessen en andere plastic flessen zonder lucht, konden wij lage ordehoeveelheid goedkeuren als er voorraad is.

 

5. Wat is de levertijd?

    De levertijd is 30-35 dagen na steekproefbevestiging en ontvangstbewijs van storting.

 

6. Hoe ongeveer de Betaling?

    Onze betalingstermijn is 30%-storting en 70% vóór verzending. Als de ordewaarde klein is, zullen wij volledige betaling verzamelen om de bankoperatieprijs te bewaren.

 

7. Hoe te om de kwaliteit van de flessen te verzekeren?

    Wij hebben QC personeel voor elk productieproces, zullen zij van flessenkwaliteit de oorzaak zijn. Ten tweede, konden de klanten een derde deel vragen om QC te maken alvorens te verschepen.

 

8. Biedt u lijndienst aan?

   Wij hebben betrouwbare cargadoren in Ningbo en Shanghai, klanten kon overzees kiezen die, lucht het verschepen of de Koeriersdienst verschepen.

 

9. Wat kon anders u voor klanten doen?

   Sommige klanten kunnen de etiketdienst wensen, konden wij hen de betrouwbare leveranciers aanbieden.

   Andere cliënten willen doos maken, zijn wij ook bereid om op dit te helpen.

   Wij bieden een vriendelijke raad aan, nemen de klanten hun definitieve besluiten.

 

 

 

Contactgegevens