Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.

Plastic Co. van Shaoxingsshangyu Haojin, Ltd.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Hello George- Ik hoop allen goed met u is. Dank u voor het helpen bij de laatste orde en zo snel het worden van het aan ons. Het was een grote hulp.

—— Patrick

Ik kocht deze flessen voor het depotting van mijn eigen skincare en kosmetische punten zowel voor elk daggebruik als voor reis te gebruiken.

—— Katie

Deze kwamen op tijd en in grote voorwaarde aan. Zij zijn absoluut schitterend aan me. Zij zien zoals afgeschilderd in het beeld eruit.

—— Monique

Zeer aardige flessen. Ik gebruikte hen voor eigengemaakte lotions, schuimbad en douchegelen.

—— Jessica

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wij hebben QC personeel voor elk productieproces, zullen zij van flessenkwaliteit de oorzaak zijn. Ten tweede, konden de klanten een derde deel vragen om QC te maken alvorens te verschepen.

 
 

Ons projectleidingsteam bestaat uit ervaren accountbeheerders, een specifieke team van de productlancering en een kwaliteitscontrole en logistiekpersoneel die constante, in real time communicatie met ingenieurs en productiemanagers handhaaft

 

Wij leggen zware nadruk bij de opleiding van ons projectleidingsteam op de ingewikkeldere details van verpakkingsproductie zodat zij geïnformeerd overleg verstrekken en kwesties identificeren en kunnen oplossen long before zij in het productieproces te voorschijn komen

 

Wij voorzien klanten van gedetailleerde Gantt-diagram en projectmijlpalen om hen volledig te helpen de cyclus van het projectleven en de vastgestelde verwachtingen door alle stadia begrijpen

 

Wij passen onze projectleidingsbenadering van het werk op de manier aan dat het beste onze cliënten aanpast. Of u frequente, gedetailleerde updates of enkel de tevredenheid van het weten wilt dat uw project volledig onder controle is, zullen wij ervoor zorgen u geïnformeerd en geadviseerd blijft.

 

Wij geloven dat u zou moeten voelen goed over het team u werkt met aangezien u over het pakket doet u omhoog waarmee beëindigt. De tijd-geteste de projectleidingsbenadering van UKPACK zorgt ervoor dat u zal.

Certificaten
 • Standaard:Company QC

  Aantal:20140011

  Uitgiftedatum:2014-01-13

  Vervaldatum:2019-07-15

  Scope / Range:airless bottles

 • Standaard:Internal QC

  Aantal:20140011

  Uitgiftedatum:2014-02-04

  Vervaldatum:2020-09-17

  Scope / Range:Acrylic lotion bottles

Contactgegevens
Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. LU

Tel.: 86-575-89179464

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)