NIEUWS

July 6, 2018

Aziatische Schoonheidsmarkt

1.Tradition en aard

 

De duurzame, natuurlijke en organische schoonheid was een grote tendens in Cosmoprof Azië 2017 met een gloednieuwe zaal gewijd aan Natuurlijke & Organische merken.

De verbruikersvraag voor natuurlijke schoonheidsmiddelen groeit sterk in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan. Veel van de talrijk Australische en merken die van Nieuw Zeeland in Cosmoprof Azië tentoonstellen bouwen op naturalness als zeer belangrijke succesfactor, in het bijzonder in de babyzorg, zonzorg en van de huidzorg segmenten voort. De Thaise exposanten proberen om hetzelfde spel te spelen.

In China, in een context van snelle industrialisatie en urbanisatie, maar ook wegens de successie van gezondheidsschandalen, de rente in natuurlijke producten - die aangezien gezonder worden waargenomen - wordt gekoppeld aan een bepaalde nostalgie vis-à-vis voorouderlijke wijsheid die zo aan producten inspiratie eisen van de traditionele Chinese geneeskunde en/of de farmacopee profiteren.

Ook merk op dat de ontwikkeling van hallal schoonheidsproducten in het gebied met het onderzoek naar producten waargenomen zoals natuurlijker gedeeltelijk verbonden is, haowever het gewicht Moslimlanden - zoals Indonesië - ook bijdraagt tot de ontwikkeling van deze aanbieding.

 

2.Masks

 

Volgens een recent Mintel-onderzoek, gaf Asia Pacific van 76% van alle globale die lanceringen van het bladmasker in 2016 rekenschap, door Europa (16%) wordt gevolgd en de V.S. (8%). Het product is nu een frequente eigenschap in skincare de routine vele van de consument.

In Cosmoprof Azië, waren de schoonheidsmaskers overal en van elk type (hydrogel, bladmasker, biocellulose, fil flard). Het Koreaanse merk Oozoo, bijvoorbeeld, demonstreerde zijn nieuwe Verse Capsulemaskers, die de gevoelige actieve ingrediënten in een luchtdichte capsule houden die hun integriteit tot consumentengebruik beschermen. De schoonheidsmaskers zijn beschikbaar om op de behoefte aan om het even welk specifiek gebied van het gezicht (neus, kin, wangen, ogen, lippen) gericht te zijn. De maskers die van de mensen, vooral van Koreaanse merken aanbieden, groeit ook fastly.

 

3.Prestige merken

 

Hun wens voor „onberispelijke huid“ bracht Aziatische vrouwen ertoe om als beste van de wereld te groeien „zelf-opleidend“ consumenten, die in productdoeltreffendheid en het belang om in van de huidzorg en schoonheid producten geloven te investeren. Volgens Internationale Euromonitor, resulteerde dit in de routineuitbreiding van de huidzorg in het gebied, met het aantal punten die aan wel bereiken 10 en voerde het de zorgsegment op van de premiehuid.

In China, heeft deze tendens grotendeels aan ingevoerde prestigemerken van Japan, Korea, Frankrijk of de Verenigde Staten geprofiteerd. De tendens is vergroot door het belang van e-commerce dat de toegang tot producten heeft vergemakkelijkt.

 

4.Urban verontreiniging

 

Sinds het begin van 2010s, heeft het aantal skincareproducten met anti-vervuilings eisen constant in Azië vergroot, waar de tendens alvorens rondom de wereld uit te spreiden te voorschijn kwam.

De „consumenten zijn meer en meer op zoek naar het gezondere, gelukkigere en evenwichtigere leven. Zij willen tegengiffen aan stedelijke congestie en milieuvervuiling, en groenere, mensen-vriendschappelijkere steden,“ bovengenoemde Matthew Crabbe, Directeur van Onderzoek, Asia Pacific in Mintel.

 

5.Men's de concurrentie

 

Het belang van de de gezondheidszorgmarkt van de mensen is een andere oog-vanger wanneer het bezoeken van een show zoals Cosmoprof Azië.

Volgens een recent onderzoek door de Raad van de de Handelsontwikkeling van Hong Kong, roomt 63 percent van Chinees mannelijk schoonheidsrapport die van de consument reinigend melk, lotion of gezicht gebruiken af. De demografische die gegevens tonen ook aan dat één-kind het beleid met de voorkeur van Chinese ouders voor jongens wordt gecombineerd heeft geleid tot de geboorte van 25 tot 30 miljoen meer mannen dan vrouwen in de laatste 30 jaar. Vele Chinese mensen zullen nooit gehuwd worden! Het gevolg is een verhoogde aandacht van mensen aan hun verschijning. Om andere redenen (de lengte van legerdienst het vertragen ingang in de arbeidsmarkt) hetzelfde fenomeen wordt waargenomen in Korea.

Contactgegevens