NIEUWS

January 11, 2020

2020 Visie

Cosmopacks is een globale, de volledig-dienstleverancier van in het groot schoonheidslevering voor de kosmetische Verpakking.

 

Onze enorme inventaris kenmerkt hoogte - van de kwaliteitsfles en lotion flessen zonder lucht voor schoonheidsberoeps. In één geschikte plaats, bieden wij acrylkruiken, acrylloyionflessen, acrylflessen zonder lucht en veel meer producten aan die aan opgeheven normen voldoen. In feite, werd ons bedrijf opgericht om meer kosmetische verpakking vooruit te gaan. Wij hebben professionele rang plastic en verpakkende levering die wordt ontworpen om de onderscheidende koper te steunen.

 

Onze levering van de voorraadsalon omvat acrylkruiken, acryllotionflessen en acrylflessen zonder lucht aan concurrerende prijzen. Wij leveren ook expansieve luxueuze flessen voor professionele verpakking, zoals flessen zonder lucht en meer. Onze flessen deskundige techniek zonder lucht, van het mengen aan het eindigen.

 

Onze vriendschappelijke klantenspecialisten zijn goed geïnformeerd over bottles.we zonder lucht dragen voor de schoonheidsindustrie.

Zij zijn klaar om u bij steekproeven te helpen. Als het anpackaging van leverancier, hebben wij een massa punten om professionele eisen aan te passen – acrylkruiken, acrylflessen en acrylflessen zonder lucht en meer.

 

Of u een professionele make-upkunstenaar, een spijkertechnicus, een kosmetische fabrikant, kuuroord of saloneigenaar bent, nodigen wij u uit om om een steekproef te verzoeken, een orde te plaatsen, om een catalogus te verzoeken, of ons vandaag te contacteren voor extra informatie!

 

Contactgegevens