nieuws

March 15, 2019

Eco-innovaties in Kosmetische Verpakking

Het effect van product verpakking op het milieu is echt en onverbiddelijk. De schoonheidsindustrie, met zijn nadruk op esthetica, is historisch een significante medewerker van plastic afval geweest dat tot 1000 te ontbinden jaar kan vergen. Thankfully, wordt allen niet verloren. Een nieuwe generatie van consumenten en corporates voedt de groei van ecologisch verantwoordelijke verpakking. Hier zijn sommige producten die de tendens van milieuvriendelijke verpakking voor beter morgen drijven.

 

De volledige component van compact, met inbegrip van de hoogste die plaat, de dekking en de basis, wordt volledig van ecowood gemaakt uit lignine (houten vezel) wordt samengesteld, cellulose en plantaardige was. Dit unieke compacte leeftijden als natuurlijk hout en kan zich tot tegen 120 graden verzetten. Het is volledig biologisch afbreekbaar, resulterend in betere voetafdruk dan andere die harsmaterialen algemeen in de industrie met inbegrip van gerecycleerde materialen worden gebruikt. Moroever, zijn productieproces heeft een lager energieverbruik.

 

met PLA-Flessen met Rijstzemelen. De binnenlaag van de fles wordt gemaakt van polyethyleen (PE) terwijl de buitenlaag van rijstzemelen en polylactic zuur is (PLA), gevend het afgewerkte product een natuurlijke bruinachtige kleur verwant aan de kleur van rijstzemelen.

 

 

Contactgegevens